EnglishDeutschNederlands
Wie zijn wij?

Explore Namibia Exclusive is een onderdeel van Explore Namibia cc, een dynamisch en professioneel bedrijf in Namibië, opgezet door een Nederlands stel, Marco en Elise. Samen hebben zij afgelopen jaren al veel gereisd door het Afrikaanse continent en hebben hun hart eraan verloren.

Explore Namibia

Explore Namibia Exclusive is specialist in exclusieve en luxe opmaatreizen in Namibië en Botswana, waarbij wij met onze uitgebreide expertise u een opmaat reis aanbieden, welke perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Door hun vele reizen weten Marco en Elise de meeste mooie plekjes te vinden in Zuidelijk-Afrika. Hun enthousiasme en fascinatie voor dit deel van het Afrikaanse continent delen ze graag met iedereen die naar Namibië op vakantie wil gaan. Daarnaast neemt Explore Namibia Exclusive een groot gedeelte van al "het geregel" omtrent de voorbereiding van u over, zonder dat u iets in moet leveren op uw voorkeuren of op het gebied van privacy. Explore Namibia Exclusive heeft haar kantoor in Windhoek en is daardoor beter in staat u ter plaatse en in uw eigen taal bij te staan of hulp te bieden, mocht dit nodig zijn.

Door dit alles gaat u avontuurlijk georganiseerd op reis en doen wij ons uiterste best om het voor u een onvergetelijke vakantie te laten zijn.

Namibia, You’ll love it too…..it would be great to welcome you at Explore Namibia!

 

dutch Het management van Explore Namibia cc is Nederlands en staat garant voor een betrouwbare en hoogwaardige service.

 

Namibia NTB Explore Namibia cc is als bedrijf geregistreerd in Namibië en is officieel lid van de door de overheid ingestelde Namibia Tourism Board (NTB).

 

Air Namibia De Namibische luchtvaartmaatschappij Air Namibia is sponsor van de aan de NTB geregistreerde organisaties.

 

 

TASA Namibia Explore Namibia cc is officieel 'full member' van de Tour & Safari Association Africa (TASA). De TASA ziet toe op het naleven van allerlei regels in het toerisme en alleen als men aan de gestelde eisen voldoet kan een organisatie hierbij aangesloten worden.

 

ATTAExplore Namibia cc is lid van de Advancing Tourism to Africa (ATTA). ATTA is de grootste Europese vakorganisatie voor toerisme in Afrika.

 

Car Rental Association NamibiaEr wordt gebruik gemaakt van de aan Car Rental Association Namibia (CARAN) aangesloten verhuurbedrijven.

 

TOSCOExplore Namibia is lid van TOSCO (Tourism Supporting Conservancy) en werkt zo mee aan het behoud van de natuur in Namibië.