EnglishDeutschNederlands
Fly-in Safari

Naast een self-drive vakantie per 4x4 is het ook mogelijk om (een deel van) uw reis als ‘fly in’ safari te laten organiseren door Explore Namibia Exclusive.
Als u veel wilt zien, maar beperkt de tijd heeft, dan kan een volledige of gedeeltelijke ’fly in’ safari een uitkomst bieden.

fly-in safari botswana

Volledige ‘fly in’ Safari
Bij een volledige ‘fly in’ safari reist men met een klein vliegtuigje (b.v. een Cessna) van het ene gebied naar het andere gebied, waarbij u tijdens de vlucht een prachtig uitzicht heeft op het verschillende landschappen en vlakten met de kuddes dieren.
U vliegt boven watervallen, rivieren en meren en ziet de afwisseling van de Afrikaanse bush met haar intense kleuren. Bovendien komt u op plekken die per auto slecht of nauwelijks bereikbaar zijn.
Bij aankomst op de airstrip wordt u opgewacht en naar de betreffende luxe lodge gebracht. Vanuit deze accommodatie maakt u dan gedurende de dag gebruik van lokale gidsen en 4x4 voertuigen of boten om game drives te doen en safari- of boottochten te maken. Bij terugkomst kunt u relaxen bij het zwembad en in de avond  genieten van een heerlijke bereide maaltijd, voordat uw onder de Afrikaanse sterrenhemel in slaap valt.

fly-in safari Namibia


Een aantal dagen ‘fly in’ Safari inbouwen in uw self-drive reis
Veel mensen kiezen ervoor om in hun self-drive reis een ‘fly-in’ safari van een  aantal dagen in te bouwen. Veelal kiest men ervoor om zo een moeilijk begaanbaar gebied te ontdekken, zoals de Okavango Delta in Botswana. Dit kan zowel vanuit Maun als vanuit Kasane georganiseerd worden. Andere mogelijkheden zijn om vanuit de Namibische kust de Skeleton Coast of het hart van Kaokoland te ontdekken. Vanzelfsprekend is deze optie goedkoper dan een volledige ‘fly in’ safari.

Neem voor meer vrijblijvende informatie contact met ons op.

Lodge Namibia