EnglishDeutschNederlands
Aanbevelingen

Reacties van klanten:

Beste Elise en Marco,

Wij zijn inderdaad weer veilig thuis na een fantastische reis door Namibië. Wij zijn heel erg enthousiast geworden over Namibië en zullen onze vrienden het zeker aanraden om ook een rondreis te gaan maken.
Wij kunnen echt niet aangeven wat wij nu het aller-leukste of  het allermooiste vonden. Wij zullen jullie zeker aanraden om de reis voor hen te organiseren. Mochten jullie iemand informatie willen laten inwinnen bij ons dan doen wij dit heel graag voor jullie. Jullie hebben het fantastisch georganiseerd, alles klopte. De map die jullie gemaakt hadden vonden wij echt geweldig en heel handig.
Jullie staan bij de lodges heel goed aangeschreven. De mensen doen graag zaken met jullie. Voor ons handig want wij hoefden alleen maar jullie naam te noemen en het werd geregeld.

Met vriendelijke groet en misschien wel tot ziens in Namibië.

Anneke & Leendert Belder, Martin van der Heijden, Nederland


Hallo Elise en Marco,

Een speciaal dankwoord van twee zeer tevreden madammen Monique en Carine.
Onze reis door Namibië laatste april, was in één woord prachtig. We zijn nog steeds aan het nagenieten !!
Mooi land, vriendelijke mensen en veilig voor twee dames alleen op reis. Alles is prima verlopen, zeker door jullie perfecte begeleiding. Zowel vooraf, het vriendelijk en zeer geduldig antwoorden op al onze vragen,het vastleggen van ons contact voor ons speciaal bezoek aan Ongava, waarvoor een nog eens" baie dankie."
Tijdens onze reis was de reismap met alle routes en gegevens een zeer goede hulp, waardoor alles op wieltjes liep.
Alleen maar lof en wij zullen jullie agentschap zeker aanbevelen aan ieder die naar Namibië wil reizen.
En wij komen zeker terug. Wij wensen jullie nog veel succes met het organiseren van mooie reizen.

Vriendelijke groeten,

Monique en Carine, België


Hallo Elise en Marco,

Wat 'n vakantie! Onze planning bestond simpelweg uit: we willen dit zien, dat zien, zus rijden en zo rijden. Maak er maar een mooie route van en, o ja, we willen geen hele dagen in de auto zitten om van de ene plaats naar de andere te rijden. De route die jullie voor ons uitgestippeld hadden was geweldig, prima te rijden (mede dankzij de geadviseerde 4x4 met koelkast!) en de hotels prima verzorgd. De variatie in de meestal kleinschalige lodges verrasten ons elke dag weer: de ene lodge was bijzonder mooi gelegen, een volgende lodge had een eigen wildpark en bij weer een ander adres hadden we zomaar een zwembad ter beschikking! Daarnaast waren de meeste toeristische tips zeer de moeite waard. De fantastische Himba's, de San, de desolate landschappen en het heerlijke eten, de overweldigende natuur en het feit dat je uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen. We hebben Namibië in ons hart gesloten en het zal er niet snel weer uit verdwijnen!
Bedankt voor de prima informatie, organisatie en begeleiding!

Judith en Hans Delnoij, Nederland


Hoi Elise en Marco,

We hebben een grandioze vakantie gehad. Ik denk de mooiste ooit. Ook Robert en Edward vonden het een geweldig land. Het liefst zouden we volgend jaar weer gaan.
Er waren drie absolute hoogtepunten: de Sossusvlei/ Dead Vlei, de bezoeken aan de Himba’s en de Zemba’s en Etosha. We vonden Namibië een ontzettend mooi en afwisselend land. De natuur is ongelooflijk mooi. Ook de mensen vonden we heel aardig. 
De Sossusvlei en de Dead Vlei waren qua vorm en kleur ontzettend mooi. De verlatenheid van Dead Vlei maakte heel veel indruk. Ook Sesriem Canyon was heel mooi om te zien. De bezoeken aan de Himba’s en Zemba’s hebben heel veel indruk gemaakt. Twee jaar geleden zijn we in Zuid-Afrika geweest in het Krugerpark en het Hluhluwe park. We vonden het verschil met Etosha groot. Etosha is veel rustiger. Bij de waterplaatsen zie je vaak grote kuddes van veel verschillende soorten dieren. We hebben daar echt van genoten. Het was ideaal dat we nu met een eigen auto waren en daardoor net zo lang konden blijven staan als we zelf wilden. Etosha was echt geweldig. Nog wat over jullie organisatie. We zijn er heel tevreden over. We vinden dat jullie het ontzettend goed hebben georganiseerd. We waren ook heel tevreden over de accommodaties. De nieuwe accommodatie in Etosha en het Waterberg Plateau was heel luxe. We willen jullie bedanken voor de ontzettend goede organisatie en voor de leuke contacten die we met jullie hadden. Ook deze hebben bijgedragen aan deze fantastische vakantie. We zullen elkaar ongetwijfeld nog spreken.

Hartelijke groeten, ook namens Jaap, Robert en Edward,

Coby van Zaal, Nederland


Beste Elise en Marco,

Onze terugreis is schitterend verlopen met paspoorten. De consul is ze uiteindelijk nog komen brengen naar het hotel in de late namiddag. Het bleef dus spannend tot het laatste moment. Nogmaals onze welgemeende dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Namibië is schitterend. Wat een prachtige landschappen en wat een variatie. Tijdens het rijden vielen we van de ene verbazing in de andere, schitterende landschappen die telkens weer anders waren. De zichten in het zuiden waren adembenemend, we hebben een heel stuk van de grens met Zuid-Afrika gereden langs de Oranjerivier, een absolute aanrader. In het noorden was er al langer hoe meer vegetatie. Ondanks het droge seizoen was dit prachtig om zien. Het contrast tussen rijk en arm is te groot. De diefstal die ons in het begin overkomen is kunnen we dan ook enigszins relativeren. Opuwo vonden we een beetje stoffig, maar de manier waarop totaal verschillende bevolkingsgroepen met elkaar kunnen leven was leerrijk om te zien. We hebben ook erg genoten van de safari in het Etosha-park. Een giraf in het wild is zoveel anders dan in de Antwerpse Zoo en verliefde olifanten zijn ronduit vertederend. Verder werden de landschappen in het noordoosten en oosten al langer hoe groener. We hadden ook het geluk om de jacaranda's te zien bloeien in Tsumeb, Otjiwarongo, Okahandja en uiteindelijk in Windhoek. Deze stadjes waren trouwens zeer aangenaam om te vertoeven. Het wegennet van Namibië is uitstekend. De gravelwegen zijn goed te berijden en alle wegen staan zeer duidelijk aangeduid, dit was een aangename verrassing. We concluderen dat elk tijdstip van het jaar andere, schitterende beelden geeft. We zouden dus graag eens ooit in april/mei terugkomen en o.a. de Caprivistrook bezoeken. Jullie initiatief om Botswana te organiseren is tof. De hotels waren uitstekend.
We hebben erg genoten van onze reis en waren bijzonder tevreden van jullie sympathieke en correcte organisatie, een absolute aanrader dus.

Groetjes vanuit Wommelgem bij Antwerpen,

Frank en Hilde Theunis, België


Beste Marco en Elise,

Hier gaat alles langzamerhand weer als vanouds al moeten we nog wel een beetje wennen aan het dagelijkse ritme, de donkere luchten en de temperatuur.
We vonden het heel prettig dat jullie bij ons langs kwamen. We hebben jullie tips goed kunnen gebruiken en we hebben de reis precies zo kunnen maken zoals we ons dat van te voren hadden bedacht. De hele reis was een groot avontuur waarin we zo ongeveer alles hebben gezien als mogelijk was aan dieren.
De enige die in ons rijtje nog ontbreekt is de neushoorn. Misschien voor de volgende keer!
 We wensen jullie heel veel succes in Windhoek en hopelijk tot ziens!

Nogmaals bedankt en groetjes.

Ingrid en Luuk van den Heuvel, Nederland


Hoi Marco en Elise,

Allereerst nogmaals hartelijk dank voor jullie zeer warme ontvangst en bijzonder leuke laatste avond in windhoek!!
Er gaat geen dag voorbij sinds we thuisgekomen zijn dat we niet over Namibië en onze prachtreis praten. Zouden we dan ook stiekem verliefd geworden zijn op dit ó zo mooie land? Alhoewel we de luxe hadden om een maand lang Namibië te doorkruisen en dank zij jullie excellente reisroute echt gekregen hebben wat we gevraagd hadden, komen wij zeker terug! Volgende afspraak op de vakantiebeurs in Utrecht!

Toon & Jesse , Antwerpen, België


Hallo Marco en Elise,

We hebben een geweldige reis achter de rug ! De combinatie Namibië – citytrip Kaapstad was heel geslaagd.
Maar wat een verschil! Namibië vonden we echt surrealistisch. Dat zoiets bestaat op deze aardbol.…
Alles is vlotjes verlopen, geen platte banden, niet opgegeten door de beesten. En wat een zichten en gebeurtenissen… Naast de vele prachtige landschappen was het soms slalommen tussen het wild door. Leeuwen, giraffen, olifanten,
zebra’s, wildebeesten, duizenden hertachtigen, neushoorns enzovoort, hebben we in alle maten en gewichten van dichtbij mogen aanschouwen en beleven. Ook de culturele kant beviel ons enorm: een bezoek aan de San bosjesmensen en de duizenden jaren oude rotsschilderingen en gravures. De lodges waren eveneens de moeite: vanuit je bed genieten van 
al het schoon dat Namibia te bieden heeft, wat kan je nog meer wensen! Kaapstad was ook heel plezant! Naast vele mooie stranden en kliffen was het eveneens het seizoen van de walvissen. En we hebben er massaal veel gezien, zelfs gewoon vanaf de kust. En dan mogen we natuurlijk ook de lekkere wijnen niet vergeten… De traditionele beklimming van de Tafelberg stond natuurlijk ook bij ons op het programma!

Zoals je kan lezen, is het voor ons een reis geworden om nooit meer te vergeten…

Bedankt alvast voor alle informatie die we van jullie gekregen hebben! En tot een volgende keer!

Groetjes,

Tini en Pieter, België


Beste Marco en Elise,

De post is geopend, de was gedaan, de koffers staan weer in het stookhok, enfin, de eerste volle week Nederland zit er weer op. Hoog tijd dus om jullie nog eens zeer, zeer hartelijk te bedanken voor de perfecte uitvoering van onze reis door Namibië. We hebben dus een geweldige vakantie achter de rug! 
Over onze reis door Namibië, die jullie werkelijk voortreffelijk op maat hadden samengesteld en die aan alle kanten klopte, zijn we zonder meer juichend. Wat een aardige mensen en wat een mooi land! We hebben de hele reis genoten. Ook de variëteit van het landschap en van de natuur was indrukwekkend. Enne, tja, we hebben dus heel veel dieren gezien en dat is natuurlijk ook een attractie op zich. 
We zijn ook buitengewoon tevreden over de locaties die we bezocht hebben. Alle lodges voldeden precies aan wat we ons er van voor hadden gesteld.

Beste Marco en Elise, nogmaals, we hebben het reuze naar onze zin gehad en we kijken met heel veel genoegen op een echt prachtige reis terug. Hartelijk dank voor alles wat jullie - en dat steeds supersnel!!! - voor ons gedaan hebben.

Henk en Elly Janssen - van der Holst, Hilversum, Nederland


Beste Marco en Elise,

Wij hebben een DROOM van een vakantie gehad!!!! Namibië is een prachtig en betoverend land, we zijn nu nog meer verknocht geraakt aan Afrika.
Van harte dank aan Elise voor de reismap,we stonden versteld ,we waren onder de indruk. Alles is prima verlopen,geen problemen onderweg. 
De wegen waren in onze ogen ‘luxewegen’,dit in vergelijking met andere Afrikaanse landen.
Alle lodges waren keer op keer subliem,we zijn van de ene verbazing in de andere gevallen.
Overal werden we héél vriendelijk ontvangen en hebben zelfs hier en daar een upgrade gekregen.
Op culinair vlak kan je in Namibië alles krijgen,zelfs chocolade muizen van Cote D’or………..!

Samengevat ,we hebben GENOTEN en heel veel plezier gehad en dit alles door de perfecte organisatie.
Tijdens gans de reis hebben jullie en ikzelf vele pluimkes gekregen, dank voor de goede samenwerking. Nogmaals dank voor de sublieme vakantie !

Vriendelijke groeten en misschien tot ziens,

Ingrid en de ‘party’ Van Sannen, België


Beste Elise en Marco,

We zijn inmiddels alweer 2 weken thuis en moeten soms nog steeds wennen. Bijna geen zon te zien hier in Nederland.
Steffie is ook alweer verkouden geweest van het grote temperatuursverschil. Maar we wilden jullie nog even bedanken voor alle goede zorgen en tips. Goede uitleg en service gehad voordat we gingen dus dat was erg fijn.
Gelukkig hebben we geen lekke banden of zo gehad dus hoe de service onderweg is, geen idee.
We vonden het ook erg fijn dat we Elise voordat we op weg gingen nog ontmoet hadden en dat ze ons nog tips en aandachtspunten meegaf. Ook tijdens onze reis vonden we het erg fijn dat we konden bellen.
Er was eigenlijk niks aan de hand maar omdat je mensen tegenkomt die zeggen dat het allemaal zo erg is met water en regen word je toch wel een beetje "bang".
Wij hebben in ieder geval heel veel geluk gehad met het weer, amper regen gezien. Echte tips of zo hebben we denk ik niet want jullie weten al veel natuurlijk. In ieder geval bedankt en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen. Heel veel succes verder.

Groetjes Ruud en Steffie, Nederland


Dag Marco en Elise,

Allereerst...geweldig zoals het allemaal verlopen is. We kunnen deze vakantie in onze top 3 zetten, misschien zelfs op de eerste plaats. Compliment alles was perfect geregeld.
We zijn behoorlijk onder de indruk van de ruimte en rust in Namibië. In Etosha heb ik een traantje weggepikt van ontroering toen daar zomaar een kudde olifanten liep met maar liefst 8 jonkies!!!!! En de enige leeuw, die nota bene op mijn verjaardag zo'n 3 kwartier voor onze auto bleef lopen, alsof hij onze gids was! Mooier cadeau heb ik nog nooit gehad.

Met hartelijke groet,

Ria en Harrie Meijer, Nederland


Hallo Elise en Marco,

Wij zijn terug thuis, maar houden er aan om jullie nogmaals hartelijk te 
bedanken voor de begeleiding bij onze selfdrive.
Alles is perfect verlopen.
 De hoogtepunten????? Niet op te sommen......
De selfdrive was één groot hoogtepunt.

Bij mij kriebelt het al om aan de Kunene en Caprivi te beginnen......

Groeten,

J. Goreux, België


Dag Marco en Elise,

Onze excuses dat we nu pas reageren. We hebben een prachtige reis gehad. Alles is super vlot en probleemloos verlopen. Al onze accommodaties waren tip top in orde!! We zijn zeer tevreden dat we jullie hebben aangesproken om onze route uit te stippelen. Namibië is inderdaad prachtig en het is heerlijk om erin rond te rijden. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. De cruise die we in Walvis Bay hebben gemaakt vinden we een aanrader! Opuwo vonden we fantastisch! Echt bizar hoe al de mensen daar samenleven. We hebben er ook een Himba dorp bezocht met een gids geboekt vanuit het hotel. Deze gids deed dat heel goed, gaf heel veel uitleg en heeft toch veel moeite gedaan om een dorp te zoeken ver van de stad. In Etosha hebben we alle dieren gezien die we wilden zien, het was echt een paradijs. Kortom: het was een prachtige reis!
BEDANKT!!

Maarten en Katrien, België


Goedenavond Windhoek,

Na een lange reis wil ik jullie danken voor de goede organisatie en het genot. Ik kom nog op terug als ik uitgerust ben.
Wij hebben heimwee naar dit prachtig land en de hele middag kijk ik en orden ik de foto’s. Ik wil terug.
Wij hebben genoten op alle fronten, details komen nog.

Groet,

Ghislaine en Aurelie, Nederland


Beste Elise en Marco,

Wij vinden het ongelooflijk dat wij bij onze thuiskomst reeds een mailtje ontvingen van jullie. 
We vonden Namibië een schitterend land en hebben een reuze tijd doorgebracht samen. 
Wij zijn heel actief bezig geweest, hebben ook nog paard gereden, quadbike gereden...
Etosha is een prachtig gebied, we zagen geen leeuwen, maar wel olifanten, giraffen, jachtluipaarden en cheeta's.
De reis is vlekkeloos verlopen, alles was top in orde en duidelijk!!
Hartelijk dank hiervoor en ook nog eens van harte bedankt voor alle lieve attenties (daar zijn jullie wel super in !!).
Wij prijzen jullie zeker aan bij onze kennissen!

Groetjes van ons allemaal,

Kurt, Lieve en de kids, België


Hallo Elise,

Na een supervakantie zijn we weer thuis in Holland, ofschoon thuis in Holland. Ik verlang nu al weer terug naar Afrika.
Zoals gezegd, de vakantie was zeer geslaagd, en we willen je bedanken voor alle regelingen die je gedaan hebt en alle tips die we van jou gekregen hebben..
Nou wij kijken alweer uit naar volgend jaar, eigenlijk had ik in gedachten om Mozambique – Malawi te gaan doen, waarbij ik het jammer vind niet meer van jullie diensten gebruik te kunnen maken, maar wie weet veranderen de plannen nog.
Nogmaals bedankt, ook namens Helma, Inge en Joop en veel succes met “Explore Namibia”. Trouwens ik zou er “Explore Africa” van maken, geeft wat meer mogelijkheden.

Groetjes,

Jaap Zorge, Nederland


Beste Elise en Marco,

Wij zijn intussen al weer gewend aan de Nederlandse sleur, (maar gelukkig
hebben we de foto's nog) en de herinneringen aan een fantastische reis.
De weidsheid van het land met dierenpracht en diverse bevolkingsgroepen is
een verademing vergeleken met het bumper aan bumper rijden in Nederland.
De lodges die jullie voor ons uitgezocht hebben waren ook stuk voor stuk
prachtig en uniek.

Mijn persoonlijke hoogtepuntje was het bezoek aan de Cheeta farm.
Ook heel lieve mensen met veel aandacht voor de gasten.
Wij vonden het ook heel leuk jullie ontmoet te hebben en zullen de reis ook
aanraden aan vrienden en vriendinnen.
En wie weet doen we nog eens een ander rondje in Namibië.

Tot ziens en veel geluk en plezier in Namibië!

Gerard en Anniet, Nederland


Hoi Marco en Elise,

Met weemoed zitten wij nu achter de computer na onze eerste dag werken. De terugreis is perfect verlopen, net als op de heenreis zaten we bij de nooduitgang, beenruimte tot en met dus!

De reis was super, alles was goed geregeld en we hebben werkelijk nergens problemen mee gehad. We hebben genoten van al het moois van Namibië en de ballonvaart is zijn geld dubbel en dwars waard.
Enerzijds vanwege het uitzicht natuurlijk, maar zeker ook het lekkere ontbijt in de woestijn!! Joe's Beerhouse is, ondanks dat het te boek staat als toeristisch, een leuke, gezellige locatie met uitstekend eten. In Walvis Bay hebben wij een daguitstap gedaan naar Sandwich Harbor met een gids. Werkelijk waar een super uitstap, met veel kennis de gids en gave 4x4 track langs de kust, die letterlijk
deels door de zee ging, aangezien een deel van het strand de dag ervoor was weggespoeld.

Super bedankt voor het regelen, wij hebben een top vakantie gehad!

Groeten,

Maarten en Inge, Nederland


Hallo Marco / Elise,

Inderdaad, we zijn weer in het koude België aanbeland. Het was echt een schitterende reis, de combinatie van georganiseerde routes & overnachtingen met het alleen-reizen was voor ons een voltreffer. De overnachtingen waren ook prima in orde! En het land heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan (en meer), echt spectaculair. Ik heb jullie alvast aangeraden bij mijn ex-baas; wie weet doet hij volgend jaar dezelfde trip ;-)
Echte opmerkingen hebben we dan ook niet. Misschien wel één extra aanrader: de vogels waren dit jaar nog niet gemigreerd naar Swakopmund/Walvisbay dus hebben we eens op de kaart gekeken wat er nog te doen was en vlak bij Swakopmund (ten oosten) ligt het 'Moon landscape', (gratis) onderdeel van de Welwitschia Moon Landscape tour. Waarschijnlijk kennen jullie het wel.
Nogmaals bedankt; we laten zeker ook nog wat horen van ons op de blog!

Groetjes,

Ingeborg & Pieter, België


Hallo Elise en Marco,

Morgen nemen we de draad weer op in de zaak, waar we hem een maand geleden lieten liggen. Wees gerust, het zal moeilijk worden. Het zonnige en lekker warme Namibia ruilen voor het grijze, koude (slechts 5 graden) België vraagt toch wel een serieuze aanpassing. Maar onze prachtige rondreis blijft nog wel een paar weken nazinderen in ons hoofd.
Misschien was er af en toe wel eens wat te weinig tijd om te genieten van een mooie locatie. Maar dat ligt eigenlijk aan ons. We wilden op die kleine maand zoveel mogelijk beleven en zien maar Namibia is zo mooi maar ook zo uitgestrekt dat je echt keuzes moet maken. 
Niettegenstaande onze onstilbare honger, zat jullie programma prachtig in elkaar en danken we jullie, in naam van gans de groep, voor de prachtige reis die jullie ons bezorgd hebben. 
Geef toe, het was geen sinecure, maar het geduld en de snelheid waarmee jullie steeds onze héél veel vragen beantwoordden verdient een superaanbeveling voor allen die Namibia willen bereizen. Alles is perfect verlopen. De pech die we hadden met één van de jeeps, het vastrijden in de duinen in de buurt van Walvisbay (wat was dit toch onvoorzichtig voor onervaren 4x4 rijders!), het 'last-minute' boeken van extra activiteiten, ... steeds mochten we rekenen op tips en daadwerkelijke hulp van jullie. We zijn supertevreden en wees gerust als we binnen enkele jaren de Caprivistrook en omgeving bezoeken, doen we zeker terug beroep op jullie. 
Veel succes met jullie zaak en leven in Namibia en bedankt voor alles.

De fotografengroep: Ria en Filip, Lea en Johan, Patricia en Jos, Andrea en Marc, Myriam en Luc, Brigitte en Jacques, Linda en Jean-Pierre, België

P.S. We komen zeker langs op het vakantiesalon met een selectie van onze mooiste beelden.


Beste Marco en Elise,

Wat een geweldige vakantie hebben we gehad; elke dag was het voor ons weer even spannend wat we weer zouden beleven en waar we terecht zouden komen. Dankzij jullie goede voorbereidingen en adviezen kwamen al onze verwachtingen meer dan uit.
We hebben genoten en raken, nu we weer thuis zijn, niet uitgesproken over alle dingen die we hebben meegemaakt.
Het land met al zijn mooie verschillende landschappen,
De stilte die je kon horen,
De vogel geluiden waar je mee wakker gemaakt werd,
De vriendelijke mensen die we ontmoet hebben,
Etosha Park waar we veel dieren en vogels gezien hebben en een geweldige grote olifant,
De Himba's, met hun manier van wonen en leven,
De bushmen hebben diepe indruk op ons gemaakt en niet te vergeten de geweldige zonsondergangen en zonsopkomsten.
Jullie merken het wel als je eenmaal begint met je indrukken te vertellen, dan kun je bijna niet meer stoppen.
Dankzij jullie organisatie was alles zeer goed geregeld en we merkten onderweg dat iedereen zeer te spreken was over jullie en jullie organisatie!!
Dit compliment zou ik aan jullie doormailen dus bij deze.

Hartelijke groeten uit een koud en donker Nederland.

Jaap en Joke du Pon, Nederland


Hi Elise,

Hoe is het in Windhoek?
Wij zijn inmiddels al weer eventjes terug en alweer druk aan het werk :-(
Zo lijken Namibië en Botswana helaas al weer heel ver weg.
Ik zag er ook erg tegenop om naar huis te gaan, maar dat was gelukkig snel voorbij toen we thuis waren.
Familie en vrienden hadden van alles voor ons gedaan, de tuin was versiert, een olifant op het dak van de schuur, kippen in de achtertuin, echt fantastisch!
En we hebben een fantastisch feest gehad! Het werd toch nog een echte bruiloft met stukjes waarin we even flink voor gek werden gezet, maar echt heel leuk wat ze in 2 weken tijd nog allemaal geregeld hadden.

We hebben nog een aantal foto's van onze trouwdag uitgezocht. Deze stuur ik je zo even in een apart mailtje, anders wordt het mailtje te zwaar. Zo krijg je een beetje een idee hoe het geweest is.

En we willen je natuurlijk nogmaals heel erg bedanken voor alles wat je voor ons geregeld hebt!!!
Dat was echt super, zo'n relaxte trouwdag als je zelf helemaal niets hoeft te regelen.
Het was echt geweldig allemaal, het trouwen en de reis!!!

We komen zeker nog een keer terug!

Groetjes Rick en Agnes

Rick en Agnes, Nederland (huwelijksreis)

Wedding Namibia Rick and Agnes